eyeliner-løs og mini-haul

onsdag 23. juli 2014

Varmen er helt uutholdende. Jeg vet man ikke skal klage når det først er varmt i norge, men come on. Når hadde vi sist over 30 grader flere dager i strekk. Det er kun et par år siden sommeren kom i midten av mai og varte i et par uker.
På varme dager svetter man av alt som heter sminke. Så mye øyensminke er uaktuelt. Jeg er derfor stolt av meg selv som gadd å ta på sminke i dag. Ikke fordi jeg må bruke sminke men fordi jeg stort sett alltid enten kjører full drag med kraftig cat-liner og falske vipper, eller full faen med synlige kviser og uryddige bryn. Mellomtingen er en sjelden rase i min verden men definitivt noe jeg burde venne meg til. Det er veldig praktisk.

beklager blurry bilder, det er ikke retusjering, jeg bare glemte sjekke blender-innstillinger

Pris og co tåler varmen dårlig og har om dagen enerett på hus-vifta. Før i kveld hvor vi skal kjøpe en til

Jeg var dum nok til å gå ut i varmen i dag. Jeg tenkte jeg ikke skulle tillate meg å repetere gårsdagen hvor jeg ikke gjorde noe på grunn av heten. Å gå ute var et mareritt- jeg dro til ikea for å finne pute til putetrekkene mine som enda står bare, og å sette seg ned med is og vann etterpå var bedre enn jeg kan beskrive i ord. 

Jeg fant litt andre småting jeg trengte på ikea, selvsagt. Når jeg sier trengte mener jeg det ikke. Pute med riktige mål fant jeg heller ikke, men jeg fant en billig-pute som akkurat var dobbelt så lang så den var perfekt til å dele i to.


ta-da! feminisme og x-files kan kreve sin rettmessig plass på sengen.

 Nye lys. De gamle som sto der var så stygge at det er merkelig de ikke bare har blitt kastet allerede. De tre små foran trengtes ikke, men de luktet så godt. Jeg tok et stort steg ut av comfort-zonen min og kjøpte noe som -ikke- luktet vanilje.

De lukter noe jeg ikke helt kan sette fingeren på. Veldig godteri-aktig ihvertfall. Kaker og fløte og fudge <3

Og til slutt- vasen og planten på venstre. 10kroners vase og planten passet så fint til. Vasen til høyre vet jeg ikke hva jeg skal bruke til enda, den bare var så fin~


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger