sommerfest

søndag 20. juli 2014

I helgen har jeg vært i sarpsborg igjen, denne gangen hos marthes gamle hjemgård. På lørdag var det fest på gården så jeg ble med henne og marius dit dagen før for å være med på forbredelsene. Det ble mye mer slit enn jeg burde utsette meg for sannsynligvis, men resultatet ble fint.
Dagen etter dro vi en tur til sverige om morgenen for å handle inn til festen. Rundt fire-tiden allerede begynt å komme, som er mye tidligere enn jeg tror noen av oss er vandt til, så både marthe og jeg var igang med sminking og skifting. Men det gikk greit, stemningen var chill og ingenting var forventet av noen.
Festen utover ble også veldig koselig. Det var mange nye ansikter, og et par kjente. Folk badet, vi grillet, noen ble fullere enn de burde, noen var litt overdramatiske, noen svært få var kanskje litt ubehagelige men lette å smette unna, noen var kjempemorsomme, noen var kjepphøye, noen var skravlesyke, noen holdt seg edru, noen ville danse, noen flørtet, andre en miks av litt av alt. Dette var første gang på en god stund både christian og jeg har drukket, og det var et kjært gjensyn. Før morgenen etter, selvsagt.


Outfit;
Top- Asos//   Bukse/Pants- Vero Moda//  Sko/Shoes- Aldo//  Smykke/Necklace- selvlaget fra del av armbånd/ self-made with charm from bracelet

morgenen etter;
Marthe heltet med frokost bestående av brød og eggerøre og cola. Krydderkake ble også servert, laget av en venninne av henne. Helene tror jeg det var.
Morgenen var også trivelig. Led Zeppelin ble spilt i flere timer, både studio-album og live, en del tok et morgen/formiddagsbad og svømte ut til flytebryggen og resten rømte der skyggen befant seg. Merkelig nok greide jeg å unngå solbrenthet, sannsynligvis takket være vår barnesolkrem med solfaktor 30.
Omsider kom vi oss hjemover, og stoppet på peppes før vi dro hjem for å kaste i oss en post-fylla pizza og brus. Resten av kvelden består av rotter, frozen yoghurt og tegning. Fin helg!

 Black milk badedrakt som såvidt nærmet seg vann
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger