sverigetur

torsdag 23. oktober 2014

Enda et innlegg som starter med min trøbbel med søvn. Men denne gangen var det litt andeledes- jeg sov i to timer, men jeg følte meg overraskende opplagt. Jeg var trøtt, men ikke utmattet. Trøtt kan jeg tåle.
Nei jeg følte meg fresh, opplagt, optimistisk. Jeg skulle møte Leon, Daniel og Frida for å dra en tur til sverige for å kjøpe inn siste nødvendigheter til halloweenfest. Dvs alkohol.
Verden er så andeledes når man har en god innstilling. Det regnet i dag og, men i dag plaget det meg ikke. Det var friskt og fint. Mennesker smilte til meg på gaten. To hyggelige menn i en varebil var høflige og lot meg gå over selv om det ikke var grønt. En fyr med krøller slo av en prat etter jeg takket nei til å snakke om røde kors i gågaten. Han var nysgjerrig på hva jeg brukte kameraet mitt, siden han selv drev med film og likte kreativitet. Så takket han for praten.
På trikken opp til grunerløkka overhørte jeg en samtale mellom en far og en ung sønn.
"Kan man ta trikken hvor man vil i friminuttet når man går på ungdomskolen om man er tilbake igjen til timen?"
"hm...ja"
"er det så kult på ungdomskolen?"
Daniel, Leon og jeg gikk på Visage før vi møtte Frida. Daniel trengte teaterblod og Leon trengte tannlakk, begge deler til festen på lørdag naturligvis. Visage er et himmel og et helvete. Jeg blir alltid minnet på hvor mye jeg skulle ønske jeg hadde en million når jeg er der.


Så fant vi Frida og gikk til bilen. Det var sølete og grumsete på bakken. Sokkene mine ble bløte og skoene mine ble leirete, men det var så pent ute at det gikk helt fint. Ihvertfall litt.

daniel sin matpause på Max dokumentert.


Så dro vi hjemover, trøtte og slitne, med sang, skravling og tanker i bilen. Jeg dro ut av sverige med mye mindre penger enn jeg hadde tenkt. Men om jeg er fattig på kontanter, er jeg i det minste rik på capri-sonne og sprit.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger